Baldur’s Gate 3:n varhaisversion hankkineet pelaajat saavat Digital Deluxe -version maksutta pelin ilmestyessä

Baldur's Gate 3:n varhaisversion hankkineille on luvassa maksuton päivitys.

6.3.2023 15:01

Baldur’s Gate 3:n varhaisversion ostajille on luvassa lisäbonuksia pelin ilmestyessä.

Kehittäjä Larian Studios on vahvistanut Baldur’s Gate 3:n varhaisversion ostajien saavan ilmaisen päivityksen Digital Deluxe -versioon pelin ilmestyessä. Digitaalinen erikoisversio sisältää joukon lisäetuja, joilla on niin kosmeettisia kuin pelillisiäkin vaikutuksia.

Digital Deluxe -versiossa pelaajat saavat käyttöönsä joukon Divinity-pelisarjasta tuttuja kappaleita bardeilleen, digitaalisia maalauksia, leirivarusteita ja rohtoja sisältävän seikkailijapussukan, digitaalisen kuvituskirjasen, musiikkiraidan sekä hahmoliuskat Baldur’s Gate 3:n aloitushahmoista. Lisäksi mukana on alustasta riippuva erityinen noppakuosi.

Baldur’s Gate 3 julkaistaan myös fyysisenä keräilyversiona. Kyseinen versio sisältää digitaalisen keräilyversion sisällön lisäksi 25-senttiä korkean dioraaman, metallisen d20-nopan, korttipakkauksia Magic: The Gatheringin Battle for Baldur’s Gate -setistä, avaimenperän sekä kankaisen kartan.

Baldur’s Gate 3 julkaistaan 31. elokuuta pc:lle ja PS5:lle. Pelin on kerrottu olevan työn alla myös Xbox Series X/S:lle. Xbox-versiolle ei kuitenkaan ole vielä julkaisupäivää, sillä Larian Studios on kertonut painiskelevansa pelin optimoimisessa Xbox Series S -konsolimallille.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa