Baldur’s Gate 3 on saanut toisen ison päivityksensä.

Larian Gamesin viime kuussa julkaistun hittipelin toinen päivitys sisältää ensimmäisen tapaan valtavan joukon korjauksia. Baldur’s Gate 3:n kerrotaan saavan päivityksessä niin bugikorjauksia, suorituskykyparannuksia kuin täydennyksiä tarinaan.

Kehittäjien mukaan Baldur’s Gate 3:n uusin päivitys sisältää parisenkymmentä suorituskykyä ja optimointia parantavaa uudistusta. Yleisten suorituskykyparannusten ja suorittimen kuorman vähentämisen lisäksi päivitys esimerkiksi pienentää pelitallennusten kokoa ja parantaa tallennusten latausnopeutta merkittävästi. 

Korjausten lisäksi päivitys syventää Baldur’s Gate 3:n kumppanihahmo Karlachin tarinaa. Karlach on saanut täydennetyn epilogin, jonka kuvataan tarjoavan hahmolle arvoisensa loppuratkaisun. Lisäksi hahmolle on lisätty uusia kohtauksia ensimmäiseen ja toiseen näytökseen.

Päivitys vaikuttaa valmistelevan Baldur’s Gate 3:a myös häämöttävään konsolijulkaisuun. Mukana on nimittäin pitkä lista peliohjaimia silmällä pitäen tehtyjä uudistuksia. Baldur’s Gate 3 julkaistaan PlayStation 5:lle ensi keskiviikkona.

Lähde: Larian Studios

Lisää luettavaa