Larian Studios on paljastanut yksityiskohtia Baldur’s Gate 3:n seuraavasta päivityksestä.

Baldur’s Gate 3 sai viime viikolla ensimmäisen ison päivityksensä useiden pikapäivitysten jälkeen. Yli tuhat korjausta ja muutosta sisältänyt päivitys on piakkoin saamassa seuraa toisesta vastaavan mittakaavan päivityksestä.

Larianin mukaan Baldur’s Gate 3:n toinen päivitys parantaa pelin suorituskykyä kautta linjan. Suorituskykyparannuksia luvataan kuitenkin erityisesti kolmanteen näytökseen, jossa pelin on kerrottu kärsivän selvistä ruudunpäivitysongelmista. Studio kertoo ruudunpäivityksen parantuvan merkittävästi Baldur’s Gaten kaupungissa, mutta Larian kertoo myös jatkavansa työtään suorituskyvyn parantamiseen tähtäävien uudistusten parissa.

Myös bugikorjausten osalta kolmas näytös on saanut erityishuomiota. Studion mukaan seuraava päivitys korjaa useampia merkittäviä vikoja pelin loppupuolelta.

Larian kertoo myös aloittavansa toisen päivityksen myötä Baldur’s Gate 3:n kumppanihahmojen tarinoiden syventämisen. Ensimmäisenä päivityskohteena on Karlach, jonka kuvataan saavan ansaitsemansa loppuratkaisun uudessa vaihtoehtoisessa lopetuksessa. Studio ei paljasta vielä jatkosuunnitelmiaan muiden hahmojen varalle, mutta kertoo laajentavansa epilogitarinoita tulevissa päivityksissä.

Baldur’s Gate 3:n toiselle päivitykselle ei ole annettu tarkkaa julkaisuajankohtaa, mutta sen kerrotaan ilmestyvän piakkoin. Peli ilmestyy ylihuomenna myös PlayStation 5 -konsolille.

Lähde: Larian Studios

Lisää luettavaa