Baldur’s Gate 3:n ensimmäinen iso päivitys lähestyy – kehittäjä lupaa yli 1 000 korjausta ja muutosta

Larian Studios työstää pitkää listaa muutoksia Baldur's Gate 3:een.

16.8.2023 05:41

Baldur’s Gate 3 -kehittäjä Larian Studios on paljastanut suunnitelmiaan pelin tulevien päivitysten varalle.

Studion pomo Swen Vincke kertoi Baldur’s Gate 3:n tulevista päivityksistä X-verkkopalvelussa. Vincken mukaan studio keskittyy tällä hetkellä korjaamaan pelaamien raportoimia ongelmia, mutta kuuntelee samalla myös pelaajien palautetta pelin kehittämiseksi.

Baldur’s Gate 3 on jo saanut kolme pikapäivitystä, jotka ovat korjanneet satoja bugeja toissa viikolla ilmestyneestä pelistä. Seuraavaksi luvassa on neljäs pikapäivitys, jonka jälkeen Larian Studios julkaisee pelin ensimmäisen varsinaisen päivityksen. Vincke kertoo ensimmäisen Baldur’s Gate 3 -päivityksen sisältävän yli 1 000 korjausta ja muutosta.

Suurroolipelin toisesssa päivityksessä Larian alkaa myös toteuttaa pelaajien toivomia uudistuksia Baldur’s Gate 3:een. Vincke ei kerro tarkempia tietoja päivitykseen kaavaillusta sisällöstä, mutta studio on aikaisemmin kertonut suunnittelevansa esimerkiksi tarjoavansa mahdollisuuden hahmon ulkomuodon muuttamiseen kesken kampanjan.

Päivitysten julkaisuaikataulusta ei tällä haavaa ole tietoa. Pc:llä valtavan suosituksi osoittautunut Baldur’s Gate 3 julkaistaan 6. syyskuuta PS5-konsolille, joten Larian saattaa kaavailla isompaa korjauspäivitystä vielä ennen konsoliversion ilmestymistä.

Lähde: Larian Studios

 

Lisää luettavaa