Viime vuoden menestyksekkäin peli Baldur’s Gate 3 ei saa lisää sisältöä, kehittäjä Larian Studios on ilmoittanut.

Studion johtaja Swen Vincke kertoi suunnitelmistaan Game Developer Conference -tapahtumassa. Vincken mukaan studio aikoo vuoden peli -palkintoja kahmineen Baldur’s Gate 3:n lisäsisällön sijaan keskittyä isompien projektien kehittämiseen. Luvassa ei kuitenkaan ole myöskään uutta Baldur’s Gate -peliä.

– Olemme isojen ideoiden studio. Emme ole yhtiö, joka on tehty luomaan lisäsisältöä tai laajennuksia, Vincke kommentoi Larianin tulevia suunnitelmia.

– Baldur’s Gatella on aina lämmin paikka sydämessämme. Olemme ikuisesti ylpeitä siitä, mutta emme aio jatkaa sen parissa. Emme aio tehdä uusia laajennuksia, joita kaikki odottavat. Emme aio tehdä Baldur’s Gate 4:ää, jota kaikki meiltä odottavat.

Vincken mukaan luvassa ei myöskään ole uutta Dungeons and Dragons -projektia. Sen sijaan studio aikoo keskittyä uuteen projektiin, jota Vincke ei vielä ollut valmis paljastamaan. Ennen Baldur’s Gate 3:a Larian Studios tunnetaan Divinity: Original Sin -roolipeleistä, jotka saivat myös vahvan vastaanoton roolipelien ystävien keskuudessa. Baldur’s Gate 3 on kuitenkin studion ylivertaisesti menestyksekkäin peli, joka palkittiin vuoden pelinä myös pelinkehittäjien tapahtumassa tällä viikolla.

Lähde: VGC

Lisää luettavaa