Baldur’s Gate 3 -kehittäjä Larian Studios vihjailee jo seuraavasta projektistaan

Larian Studios kertoo rikkovansa rajoja seuraavalla pelillään.

15.11.2023 19:44

Baldur’s Gate 3 -kehittäjä Larian Studios on avannut sanaista arkkuaan seuraavan pelinsä tiimoilta.

Vuoden menestyksekkäimpiin peleihin lukeutuvan roolipelin kehittäneen studion toimitusjohtaja Swen Vincke on kommentoinut tulevaa projektia sosiaalisessa mediassa. Vincke kommentoi samalla Baldur’s Gate 3:n saamaa nimitysryöppyä ensi kuussa järjestettävässä The Game Awards 2023 -tapahtumassa.

Baldur’s Gate 3 rohmusi Alan Wake 2:n tavoin kahdeksan ehdokkuutta The Game Awards -palkintogaalassa. Vincke totesi viestissään Baldur’s Gate 3:n saaman nimitysmäärän todelliseksi kunniaksi, varsinkin kun kyseessä on niche-lajityyppinä pidetyn roolipelien alalajin edustaja. Samalla hän vihjaili studion seuraavasta projektista, jota ei ole vielä paljastettu julkisesti.

– Toivoisin, että voisin kertoa teille seuraavasta suuresta pelistämme. Tämä todella kannustaa meitä varmistamaan, että se rikkoo useita rajoja. Olen todella innoissani siitä, Vincke kommentoi studion suunnitelmia.

Larian Studios on aikaisemminkin kerännyt kiitosta Divinity-roolipelisarjan kehittäjänä. Baldur’s Gate 3 on kuitenkin studion suuri läpimurtopeli, joka on onnistunut lyömään itsensä läpi suuren yleisön tietoisuuteen niin myyntilistoilla kuin kriitikoiden arvioissakin.

Lähde: Swen Vincke

Lisää luettavaa