Bakuganit käyvät taistoon Switchillä – kulttikehittäjän yksinoikeuspeli Champions of Vestroia saapuu vielä tänä vuonna

Hirviötaistelut alkavat marraskuussa Switchillä yksinoikeudella.

12.7.2020 12:04

Bakugan-animaatiosarjan hirviöt ottavat yhteen myöhemmin tänä vuonna jälleen myös videopelien puolella. Bakugan: Champions of Vestroia -toimintaroolipeli julkaistaan yksinoikeudella Nintendo Switchille.

Shantae-sarjan muun muassa luoneen WayForwardin kehittämä peli lupaa tv-sarjan tarinaa laajentavan seikkailun, jossa kaikkien odotusten mukaisesti keskiössä ovat bakugan-hirviöt ja niiden väliset taistelut. Pelaaja kasaa kolmesta bakuganista koostuvan ryhmän, johon kuuluvien monstereiden kykyjä voi kustomoida ja niille voi antaa käyttöön Baku-Gear-varusteita, joilla vahvistaa ryhmäänsä. Lisäksi eri bakuganeilla on erilaisia vahvuuksia ja heikkouksia.

Lisää bakuganeja voi haalia itselleen tutkimalla pelin maailmaa ja suorittamalla tehtäviä. Matkan varrella kohdattujen bakuganien kanssa voi ystävystyä, jolloin ne liittyvät pelaajan ryhmään. Omat bakuganit kehittyvät taistelemalla Bakugan-taisteluissa.

Pelimaailman kerrotaan olevan vapaasti tutkittavissa. Se on jaettu eri alueisiin, joilla jokaisella on oma uniikki taisteluareenansa. Tutkittavia ympäristöjä ovat muun muassa aurinkoinen ranta, vilkas kaupungin keskusta ja hämyinen, vihollisia vilisevä tehdas.

Luvassa on yksinpelitilan lisäksi myös verkkomoninpeli, jossa pelaajat voivat haastaa toisensa Bakugan-taisteluihin. Verkkotaistoissa käytetään yksinpelissä koulittuja bakugan-kolmikoita.

Bakugan: Champions of Vestroia julkaistaan 3. marraskuuta. Julkistustrailerin voi kurkata alta.

Lähde: Nintendo

Lisää luettavaa