Battlefield: Bad Company 3:a ei kannata sittenkään odotella ensi vuodeksi, kertovat tuoreet huhuraportit.

Alkuviikosta huhuiltiin, että hartaasti toivottu spinoff-sarja tekisi paluun ensi vuonna ja keskittyisi tarinallisesti kylmään sotaan. Bad Company 3 -huhumyllyn käynnisti YouTube-persoona AlmightyDaq, jonka raportti sai painoarvoa miehen aiempien Battlefield 1 -paljastusten takia. On myös tiedossa, että kehittäjästudio DICE on varsin avoin tulevista kuvioistaan valikoiduille Battlefield-tubettajille.

Nyt Eurogamer-sivusto raportoi varmanoloisesti, ettei ensi vuoden Battlefield-peli olisi Bad Company 3. Sivuston omat lähteet kertovat, että DICE:llä olisi ollut vuosien saatossa ideoita Bad Company 3.a varten, mutta peli itsessään ei olisi ollut kehityksessä. Myös muut sarjan kehitystä seuraavat tubettajat ovat kyseenalaistaneet AlmightyDaqin raportin.

Eurogamer ottikin yhteyttä tubettajaan, joka nyt kertoi työn alla olevan peräti kaksi Battlefield-peliä. Toinen näistä olisi Ruotsissa majaansa pitävän DICE:n seuraava pääosa, joka sijoittuisi toiseen maailmansotaan. Hänen aiemmin paljastamaansa peliä kehittäisi DICE LA -studio, joka työsti aiemmin Medal of Honor -sarjaa EA Los Angeles- ja Danger Close -nimien alla.

Eurogamer arveleekin omien lähteidensä pohjalta, että varhaisista Bad Company 3 -ideoista innostunut AlmightyDaq loikkasi johtopäätöksiin kutsuessaan Bad Company 3:a ensi vuoden Battlefieldiksi. Myös AlmightyDaq itse tuntuu tiedostavan tämän tuoreemmassa videossaan.

Villeistä huhuista huolimatta asioiden todellinen laita ei selvinne vielä reiluun toviin. EA tai DICE eivät luonnollisestikaan ole kommentoineen huhuja Bad Company 3:n tai Battlefield-pääsarjan seuraavan osan suhteen.

Lähde: Eurogamer, AlmightyDaq

Lisää luettavaa