Awesome Games Done Quick 2024:ssä tehtiin pelihistoriaa – näin sujuu pikapelaaminen koiralta

Peanut Butter näytti pikapelaamisen mallia AGDQ:ssa.

18.1.2024 08:00

Awesome Games Done Quick 2024:ssä tehtiin tällä viikolla historiallinen pelisuoritus.

Pikapelaamiseen erikoistuneessa hyväntekeväisyystapahtumassa on nähty vuosien varrella jos jonkinlaisia ennätysyrityksiä. Tällä kertaa osallistujajoukkoon mahtui kuitenkin tavanomaistakin karvaisempi pelaaja.

Yksi pikapelitapahtuman tähdistä oli Peanut Butter. Kyseessä ei suinkaan ole peliharrastajan erikoinen taiteilijanimi, vaan Peanut Butter on Shiba Inu -koira. Isäntänsä JSR:n avustamana tapahtumaan osallistunut Peanut Butter näytti pikapelaamisen mallia vuonna 1985 ilmestyneen Nintendo-tasoloikintapeli Gyromiten parissa.

Gyromite on Nintendo Entertainment Systemin kanssa julkaistun R.O.B. -lelurobotin kanssa pelattavaksi alun perin suunniteltu peli. JSR on sovittanut pelin koiralle sopivaan muotoon rakentamalla kolmesta isosta painikkeesta koostuvan kustomoidun ohjaimen. Peanut Butter onnistuikin läpäisemään Gyromiten 26 minuutissa ja 24 sekunnissa, mikä ei ihan riittänyt maailmanennätykseen. Koira-avusteisen Gyromiten ennätysaika on nimittäin Peanut Butterin ja JSR:n puoli vuotta sitten saavuttama 25 minuuttia ja 29 sekuntia.

Peanut Butterin ja JSR:n tuorein suoritus on katsottavissa alla:


Lähde: Games Done Quick

Lisää luettavaa