Avoimen maailman kauneutta – näe uutta pelikuvaa Final Fantasy XV:stä

Final Fantasy XV:stä saadaan koko ajan uutta nähtävää varoen. Nyt Square Enix on tarjoillut näkymiä pelin kenttäsuunnittelusta.

1.11.2014 04:45

Kuumeisesti Final Fantasy XV:tä odottavat voinevat hengittää taas hetken rauhassa, sillä pelistä on julkaistu uusi satsi videokuvaa. Square Enixin japanilaisen osaston suorasta verkkolähetyksestä peräisin olevaa materiaalia on tarjolla nyt myös peräti pariakin eri sorttia.

Ohesta löytyvistä videoista ensimmäinen käy läpi Final Fantasy XV:n viimeisimmissä pelidemoissa nähtyä suurta pelialuetta. Pätkässä ei siis varsinaisesti taistella ollenkaan, vaan sen sijaan esittelijät lähinnä vain surraavat ympäriinsä näyttäen erityisesti alueen monimuotoisuutta sekä pelin vuorokausirytmiä.

Toinen videoista vuorostaan pohjautuu hieman enemmän pelin teknologisempaan puoleen. Mikäli Luminous Studio -pelimoottorilla käytettävät efektit ja hahmomallit esimerkiksi siis kiinnostavat, voi videota olla hyvä vilkaista.

Ohessa myös Square Enixin verkkolähetys kokonaisuudessaan, mikäli japani vain taipuu. Mukana lähetyksessä on myös hieman Final Fantasy: Type-0 HD:ta käsittelevää materiaalia.

Lähde: All Games Beta

Lisää luettavaa