Avaruussotaa Warhammerin hengessä – tältä näyttää Battlefleet Gothic: Armada

Warhammer-aiheista avaruussotaa tarjoilevasta Battlefleet Gothic: Armadasta on saatu ensimmäinen kunnollisempi pelikuvatraileri.

11.9.2015 15:15

Uusi Warhammer 40,000 -aiheinen reaaliaikainen strategiapeli Battlefleet Gothic: Armada on saanut tuoreen esittelyvideon. Ensimmäistä kertaa pelistä onkin tuotu nyt näytille reilu annos pelikuvaa, jossa esitellään erityisesti pelin taisteluja sekä sen monipuolisia ja yksityiskohtaisia alusmalleja.

Sekä yksin- että moninpelattavaksi tarkoitettua Battlefleet Gothicia kehittää ranskalainen Tindalos Interactive. Yhtiö ei ole mikään täysi keltanokka strategiapelien luonnin suhteen, sillä aikaisemmin se on ehtinyt tuomaan kauppoihin myös Etheriumin ja Stellar Impactin kaltaisia tuotoksia. Kyseisten tuotosten arvostelumenestys ei ole tosin ollut aina välttämättä aivan siitä juhlavimmasta päästä, mutta ehkä kokemus on auttanut studiota nousemaan uusimmalla pelillään uudelle taitotasolle.

Battlefleet Gothicin julkaisussa Tindalosia avittaa ranskalaisyhtiö Focus Home Interactive. Samaiselta yhtiöltä on tovin aikaa odoteltu kauppoihin myöskin Warhammer-aiheista räiskintäpeliä nimeltä Deathwing.

Julkaisunsa Battlefleet Gothic: Armada on saamassa pc:llä ensi vuonna. 

Lisää luettavaa