Avaruussodan monet kasvot – Battlefleet Gothic: Armada 2:n pelivideo esittelee komentajan tarvitsemat taktiikat ja vastustajat

Avaruus täyttyy pian romusta ja kuolleista.

27.11.2018 08:56

Focus Home Interactive on julkaissut ensimmäisen kunnollisen pelivideon avaruusstrategia Battlefleet Gothic: Armada 2:sta, jonka taktista toimintaa esitellään kolmen minuutin edestä.

 

Videosarjan ensimmäisessä osassa esitellään pelin yleisimmät taktiikat sekä luodaan pikainen silmäys kahteentoista eri osapuoleen, joihin kuuluvat muun muassa kaaossoturit, tyranidit, ihmiset, örkit kuin eldarit.

 

Videolla kerrotaan myös muutamia vinkkejä avaruustaisteluiden voittamiseksi sekä esitellään kunkin rodun ominaisia kykyjä näiden saavuttamiseksi. Omalla sijainnilla on ensiluokkaisen tärkeä asema taisteluissa, joten avaruudessa kelluvia meteoriitteja ja muita hylkyjä kannattaa hyödyntää asemoitumisessa. Osa roduista voi myös muuttaa aluksensa näkymättömiksi häiveteknologialla tai warpata pieniä matkoja esimerkiksi väistöliikkeiden vuoksi.

 

Taktisen osaamisen lisäksi myös komentajilla on omat kyvyt käytettävänä, minkä lisäksi avaruusalukset voi valita tehtäviin itse ja niitä voi lisäksi päivittää eri keinoin.

 

Pelin ennakkotilanneet pääsevät tosin testaamaan taitojaan jo ennen julkaisua, sillä Battlefeet Gothic: Armada 2:sta järjestetään suljettu beta joulukuun alussa. Ennakkotilanneet voivatkin taistella toisiaan vastaan 5. – 12. joulukuuta.

 

Battlefleet Gothic: Armada 2 julkaistaan pc:lle 24. tammikuuta.

Lisää luettavaa