Islantilaisstudio CCP Games on paljastanut merkittävän uuden aluevaltauksen EVE Online -massiivimoninpelille.

Studio paljasti eilen EVE Fanfest 2023 -tapahtumassa julkaisevansa räiskintäpelimoduulin EVE Onlineen. EVE Vanguard -nimellä ilmestyvä moduuli ei siis varsinaisesti ole itsenäinen peli, vaan osa laajempaa massiivimoninpeliä. Kyseessä on kuitenkin varsin erilainen pelikokemus kuin varsinaisessa pelissä.

CCP:n Lontoon studion kehittämä EVE Vanguard on Unreal Engine 5 -pelimoottoria käyttävä verkkoräiskintä, jossa pelaajat taistelevat tiimeissä sekä toisia pelaajia että tekoälyn ohjastamia vihollisjoukkoja vastaan. Taistelun lomassa pelaajien on kerättävä myös resursseja, jotka he saavat omakseen vasta poistuttuaan taistelukentältä onnistuneesti.

EVE Vanguardin pelaamisen kerrotaan myös vaikuttavan EVE Onlineen. CCP ei ole vielä paljastanut tarkkoja tietoja siitä, kuinka pelit toimivat yhdessä, mutta se kertoo syventävänsä vuorovaikutusta moduulien välillä tulevaisuudessa.

EVE Vanguardin pariin päästään ensimmäistä kertaa joulukuussa, jolloin moduuli saapuu julkiseen testiin. Moduulin varsinaista julkaisuajankohtaa ei ole vielä paljastettu.

Samalla CCP paljasti myös uuden Havoc-laajennuksen EVE Onlineen. Uusi laajennus tuo pelaajille lisää työkaluja korporaatioidensa johtamiseen, uusia aluksia sekä parannellun pelikokemuksen uusille käyttäjille. Havoc julkaistaan 14. marraskuuta.

Lähde: CCP

Lisää luettavaa