Avaruuslentelyä, Cthulhu-pulmailua ja linnamyrskyä PS3:lle vielä tänä vuonna

Joukko kuluvan vuoden aikana debyyttinsä tehneitä latauspelejä löytää pienellä viiveellä tiensä myös PlayStation 3:lle.

20.10.2013 16:30

Joukko uusvanhoja pelejä on liittymässä osaksi PlayStation 3:n latauspelitarjontaa piakkoin. Kuluvalla viikolla PlayStation Blog -sivuston kautta vahvistettiin, että niin Velocity Ultra, Magrunner: Dark Pulse kuin myös CastleStorm ovat saamassa omat käännöksen Sonyn kotikonsolia varten.

Ensimmäisenä julkaisunsa näyttäisi saavan alkujaan pc:lle tuotu Magrunner. Hieman Portal-henkistä pulmanratkontaa ja Cthulhu-mytologiaa yhdistävä tuotos saadaan PlayStation 3:lle lokakuun 23. päivä 10 euron hintalapulla varustettuna.

Marraskuun 6. päivä on puolestaan CastleStormin vuoro. Jo pc:llä ja Xbox 360:llä tavattu peli on eräänlainen yhdistelmä esimerkiksi tornipuolustusta ja Angry Birds -sarjaa. Pelin voi napata itselleen kymmenellä eurolla.

Samana päivänä peli loikkaa myös PlayStation Vitalle. Kummankin PlayStation-version saa käyttöönsä ostamalla pelin kerran jommalle kummalle alustoista.

Velocity Ultralla ei parhaillaan ole vielä tarkkaa julkaisuajankohtaa. Varmaa kuitenkin jo on, ettei peli tule tukemaan Sonyn Cross-Buy-ostomenetelmää siitäkään huolimatta, että se nähtiin alkujaan Vitalla. Syy tähän on se, että eri versioiden julkaisusta ovat vastanneet kaksi eri yhtiötä.

Lähde: PlayStation Blog (1), (2), (3)

Lisää luettavaa