Avaruusinsinöörille paikka auki! Reilut viisi vuotta kypsytelty Space Engineers päivättiin

Space Engineersin pitkä early access -vaihe saapuu päätökseen.

24.2.2019 20:30

Syksystä 2013 asti Steamin varhaisjulkaisutarjontaan kuulunut Space Engineers ei ole enää ensi viikosta lähtien early access -peli. Tsekkiläinen Keen Software House valmistautuu julkaisemaan 28. helmikuuta luomuksensa Survival-puolen mullistavan päivityksen, minkä myötä peli loikkaa samalla virallisesti 1.0-versioon.

Jo ennen virallista julkaisua Space Engineers on ehtinyt olla kehittäjilleen melkoinen menestys. Tähän mennessä sitä on myyty reilut kolme miljoonaa kappaletta ja tälläkin hetkellä sillä kerrotaan olevan 200 000 kuukausittaista aktiivista pelaajaa. Erilaisia päivityksiä se on ehtinyt saada tähän mennessä reilut 200, eikä kehityksen pitäisi jäädä alkavaan viikkoon.

– Emme ole lopetamassa Space Engineersin parissa työskentelyä. Olemme tyytyväisiä perustaan, jonka olemme rakentaneet. Vastaus on näin ollen selvä: tämä ei loppu, vaan vasta alku, Keen Software Housen vetäjä Marek Rosa kertoo.

Niin yksin kuin muiden ihmisten kanssa pelattava Space Engineers on scifi-hiekkalaatikon, jossa tutkaillaan avaruutta ja rakennetaan kaikenlaista aina planeettojen pinnoilla olevista vartioasemista avaruusasemiin laajalti tuhottavissa ja muokattavissa olevissa ympäristöissä. Tarjolla on kiinnostuksesta riippuen niin vapaaluontoisempi Creative-tila kuin selviytymisvetoisempi Survival-tila.

Ohessa pelin vanhempi traileri viime lokakuulta.

Lähde: Marek Rosa 

Lisää luettavaa