Avaruus oli vasta alkua – No Man’s Skyn uusi mittava The Abyss -laajennus on täällä

The Abyss saapuu maanantaina laajentamaan taas isommin No Man's Skyta.

29.10.2018 16:07

Uudenlaiset tutkismusseikkailut odottavat jälleen kerran No Man’s Skyn sisuksissa. Vielä näin maanantain aikana peli vastaanottaa uuden suuren The Abyss -päivityksen, joka siirtää katseet tähdistä kohti merten syvyyksiä.

Ilmaiseksi julkaistavan The Abyssin voimin No Man’s Skyn vedenalaisista alueista pyritään tekemään yhtä kiinnostavia paikkoja tutkia kuin planeettojen pinta-alueista. Tämä tarkoittaa, että vedenalaisia alueita on päivitetty kutsuvamman näköisiksi, minkä lisäksi niissä on ylipäätänsä enemmän tehtävää. Tarjolla on niin uutta tarinasisältöä, uusia löydettäviä asioita niin kuin mahdollisuus luoda oma vedenalainen tukikohta. Tutkiskelun helpottamiseksi ohjastamaan päästään vielä ihan omaa sukellusvenettäkin.

Brittikehittäjä Hello Gamesin mukaan The Abyss on studion osoitus siitä, ettei se ole luopumassa aikeistaan julkaista vielä isompia päivityskokonaisuuksia No Man’s Skyhin. Viimeiset parisen kuukautta studio on keskittynyt enemmän pienempiin sisältölisiin, jotka saivat alkunsa mittavan Next-lisärin lanseerauksesta.

Lähde: No Man’s Sky (kotisivu)

Lisää luettavaa