Avaruudessa voi moni asia mennä pieleen – ota kurkistus kunnianhimoisen suomalaispeli Starbasen bugihistoriaan

Suomalaiseen Starbaseen saatiin taas uusi väläys. Nyt nähdään, millaisilla tavoilla peli on mennyt kehityksen varrella rikki.

26.4.2020 15:05

Hiljalleen varhaisjulkaisuaan lähestyvä Starbase on eittämättä helsinkiläisen Frozenbyte-studion tähän asti kunnianhimoisin hanke. Kuutisen vuotta työn alla olleen avaruussimulaattorin tekemisessä kehittäjillä onkin tullut vastaan useita erilaisia haasteita, mihin nämä ovat tarjonneet nyt pienen kurkistuksen tuoreimmalla videolla.

Tarkalleen ottaen pätkässä tuodaan esille erilaisia bugeja, joita monimutkaisen maailman luominen on pelin hahmottumisen varrella tullut vastaan. Tarjolla on paljon varsinkin erikoista hahmokäyttäytymistä, mutta mahtuupa mukaan myös muutamia tuhoisampiakin esimerkkejä.

Uusimman videon lisäksi Frozenbyte on julkaissut viimeisen vuoden ajan aktiivisesti YouTube-kanavallaan erilaisia esittelyvideoita Starbasesta uppoutuen niin pelin edistymiseen kuin ominaisuustarjontaankin. Yleisimpiä esittelyvideoita on voinut pidellä silmällä tässä, kun tarkempaa kehitysseurantaa on voinut pitää silmällä tästä.

Starbase olisi tarkoitus saada laajemmin ihmisten käsiin vielä kuluvan vuoden aikana.

Lisää luettavaa