Autopelien ystäville oma peliverkosto – RaceNet

Codemasters on luomassa ajopeleilleen ja itselleen uutta identiteettiä. Yrityksen ajopelit julkaistaan jatkossa Codemasters Racing –merkin alaisuudessa.

19.4.2012 13:33

Codemasters on luomassa ajopeleilleen ja itselleen uutta identiteettiä. Yrityksen ajopelit julkaistaan jatkossa Codemasters Racing –merkin alaisuudessa. Käytännössä viime vuosina pahoja harha-askelia ajopelien ulkopuolella tehnyt Codemasters keskittyy jatkossa vain ja ainoastaan ajopeleihin.

Codemasters julkaisee toukokuussa ilmestyvän Dirt Showdownin myötä oman sosiaaliverkostonsa nimeltä Racenet, joka on pitkälti samankaltainen kuin Call of Duty Elite ja vastaavat. Pelaajat luoda palveluun profiilin, joka linkataan Xbox Live/PlayStation Network/Steam –profiiliin, jota voi käyttää kaikissa tulevissa Codemastersin ajopeleissä. Racenetin käyttäjät voivat kilpailla omissa kisoissaan, voittaa erilaisia virtuaalisia palkintoja sekä seurata monipuolisia tilastoja. Palvelu on ilmainen eikä sitä ole pakko käyttää pelatakseen Codemastersin pelejä.

Palvelu käynnistyy 1.toukokuuta, jolloin julkaistaan DiRT Showdownin pelattava demo. Jos tällöin liittyy RaceNetiin, saa RaceNet-grafiikkapaketin käyttöönsä pelissä ja myös 20 000$ pelirahaa jota voi käyttää pelin sisällä. RaceNet tulee päivittymään ja saamaan uusia ominaisuuksia 25.toukokuuta jolloin DiRT Showdown julkaistaan.

Tutustu Pelaajan DiRT Showdown ennakkoon tästä.

Lisää luettavaa