Automaattitaisteluhitti Auto Chess saa PlayStation 5 -version erikoisominaisuuksilla

PS5-versio sisältää ristiin pelaamisen PS4-, pc- ja mobiilikäyttäjien kanssa.

24.3.2021 11:14

Dragonest julkaisee Auto Chessin PlayStation 5 -version tämän kuun lopussa.

Huippusuosittu automaattitaistelunimike saatiin konsolipelaajien ulottuville ensimmäistä kertaa viime joulukuussa, kun Auto Chess julkaistiin PlayStation 4:llä. Dota 2 -modina aloittanut maksuton verkkomoninpeli saapuu Sonyn uusimmalle konsolille 30. maaliskuuta. Julkistustrailerin voi katsastaa uutisen lopusta.

PlayStation 5 -versio sisältää useita konsolikohtaisia ominaisuuksia. Auto Chess hyödyntää DualSense-ohjaimen haptista palautetta tuottaen värähtelyjä, kun pelaaja esimerkiksi tekee mainion liikkeen tai voittaa koko ottelun. Pelin grafiikkaa on paranneltu, ja latausajoista luvataan rivakampia. Faneja innostava lisäys on uusi PlayStationin yksinoikeushahmo Date Masamune. Panssaroidun shakkisoturin maksullisuudesta ei tosin ole vielä mainintaa.

PS5-versio mahdollistaa myös ristiin pelaamisen PS4-, pc- ja mobiilikäyttäjien kanssa. Auto Chessin PS4-tallennustiedot voidaan niin ikään siirtää PS5-versioon. 

Dragonest ilmoitti lisäksi, että Auto Chessin 11. kausi The Legend of the Lamp Witch shakkipasseineen näkee päivänvalon 28. maaliskuuta.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa