Huippusuosittu Attack on Titan saapuu Call of Dutyn Reloaded-päivityksen mukana Vanguardiin sekä Warzoneen.

Attack on Titan -animesarjan viimeisen kauden kanssa yhtä aikaa ilmestyvä lisäsisältöpaketti tuo titaanien sodan elementtejä molemmille sotarintamille. Pelaajat voivat värväytyä Survey Corpsin jäseniksi Attack on Titan — Levi Edition Bundle -paketilla, joka sisältää muun muassa Titan Piercer -aseen tekniset piirustukset ja legendaarisen Steel Cut -viimeistelyliikkeen.

2400 COD-pistettä kustantava kymmenen tuotteen paketti pitää sisällään myös legendaarisen Historia-konepistoolin sekä Ymir Curse -rynnäkkökiväärin. Kaikki operaattorit voivat käyttää uusia aseita, mutta kersantti Daniel Yatsu voi sonnustautua myös Survey Corpsin asukokonaisuuteen.

Attack on Titan -yhteistyö tulee pelaajien saataville tammikuun 20. päivänä.

Attack on Titan crossover Call of Duty

Muiden sisältöpäivitysten osalta kauden puolivälin päivityksen paljastettiin vuorostaan tuovan mukanaan uuden operaattorihahmo Isabella Rosario Dulnuan Reyesin sekä Welgun-konepistoolin. Tuliluikun voi hankkia suorittamalla siihen liittyvän haasteen tai ostamalla tekniset piirustukset sisältävän tuotepaketin pelinsisäisestä kaupasta.

Vanguard-päivitys on jo ladattavissa ja Warzonea pääsee päivittämään torstaina aamuseitsemältä Suomen aikaa. Tarkempia tietoja päivityksen sisällöstä voi lueskella täältä.

Lähde: Activision

Lisää luettavaa