Atlantiksen kohtalon on aika selvitä – uusi mahtipontinen traileri esittelee Assassin’s Creed Odysseyn seuraavan kampanjan

The Fate of Atlantis käynnistyy ensi viikolla Assassin's Creed Odysseyssa.

16.4.2019 19:10

Assassin’s Creed Odysseyn toinen maksullinen lisäsisältökampanja The Fate of Atlantis käynnistyy ensi viikolla. Tuoreen trailerin voimin Ubisoft huomauttelee, että ensimmäinen episodi Fields of Elysium tuodaan kaikille alustoille 23. huhtikuuta.

Odotetusti The Fate of Atlantis tuntuisi keskittyvän Assassin’s Creedin myyttisempään puoleen sen käsitellessä paljon erityisesti kreikkakaista käsitystä kuolemanjälkeisestä elämästä. Uusi traileri esitteleekin paljon kovin yliluonnollisia maisemia ja niihin sopivia uhkia.

Field of Elysiumin lisäksi The Fate of Atlantis koostuu kahdesta muusta episodista, Torment of Hadesista ja Judgment of Atlantiksesta. Näiden on määrä ilmestyä kuluvan vuoden puolivälin paikkeilla.

Kampanja on osa Odysseyn noin 40 euron hintaista kausipassia, mutta sen voi hankkia myös erikseen. Atlantista edeltäneelle Legacy of the First Bladelle kertyi sellaisenaan hintaa 25 euroa.

Lisää luettavaa