Assembly Winter 2012 tänä viikonloppuna

Tämän vuoden Winterassyt pyörähtävät käyntiin perjantaina klo 10:00. Luvassa on korkeatasoisia ammattipelaajaturnauksia, amatöörikilpailuja, taattua lanitunnelmaa ja tietysti myös Pelaajalehti.com:in blogi.

23.2.2012 16:55

Assembly Winter LAN-tapahtuma pyörähtää käyntiin perjantaina 24.2. Helsingin Kaapelitehtaalla. Tänä vuonna tapahtuma tarjoaa konepaikan 792 osallistujalle ja laadukasta ohjelmaa sadoille tapahtumassa viikonlopun aikana vieraileville ihmisille. Kaapelitehtaan ovet aukeavat perjantaina klo 10:00, ja avajaisseremonia alkaa klo 16:30.

Kuten sisartapahtumansa Assembly, myös Assembly Winter on tarkoitettu kaikenlaisille tietokoneista ja niiden ympärille muodostuneesta toiminnasta kiinnostuneille ihmisille. Winter-tapahtuma on kuitenkin aina painottanut kilpapelaamista Summer-tapahtumaa enemmän, ja myös tänä vuonna Winterassyillä on odotettavissa tiukkaa vääntöä monessa eri e-sports-pelissä.

Tämän talven Assemblyjen ammattipelaajaturnaukset ovat Counter-Strike: Source, Starcraft 2 ja Tekken 6. Erityisesti ASUS ROG StarCraft 2 -turnauksesta on kohuttu maailmalla, sillä palkintopotti on suomalaisittain erittäin korkea 20 000 dollaria. Tasokas turnaus vetääkin StarCraft-taivaan tähtiä Helsinkiin Koreasta asti.

Myös muut kuin ammattipelaajat voivat näyttää taitonsa tapahtuman lukuisissa amatöörikilpailuissa. Rikkauksia, mainetta, kunniaa ja diplomeita on jaossa seuraavissa peleissä: StarCraft 2, League of Legends, Super Street Fighter 4, Forza Motorsport 4, NHL 12 ja Fifa 2012.

Myös Pelaajalehti.com on menossa mukana perjantaina ja lauantaina. Odotettavissa on tiukkaa blogausta yhdeltä alkuvuoden odotetuimmista laneista.

Lähde: 

Assembly Winter 2012

Lisää luettavaa