Assembly-tietokonefestarit alkavat – luvassa hurjasti ohjelmaa!

Seuraa AssemblyTV:tä, jos et pääse paikalle

1.8.2013 09:17
Assembly Summer, tietokoneharrastajien vuosittainen ykköstapahtuma, alkaa tänään puoleltapäivin Helsingin Hartwall Areenalla ja kestää sunnuntaihin asti.
 
Osallistujille on jälleen luvassa kilpailuja, pelaamista sekä ennen kaikkea yhteistä hauskanpitoa, ja tänä vuonna aikataulu on erityisen vaikuttava.
 
Torstai-iltana kuullaan The Super Sounds of Video Games -konsertti, ja perjantaina lavalle astuu kotimainen syna-artisti Kebu. Torstaina nähdään myös suomalaisen kuunatsielokuva Iron Skyn 20 minuuttia pidempi ohjaajan leikkaus. Perjantaina lavalla vierailee scifikirjailija ja tekijänoikeusaktivisti Cory Doctorow. Urheilupuolella nähdään esimerkiksi runsaasti e-sports -turnauksia, perinteistä levykkeenheittoa ja robottien kaksintaisteluja.
 
Assembly ei ole pelkkää viihdettä, sillä joka päivä järjestetään runsaasti seminaariluentoja, joissa pureudutaan esimerkiksi pelien, musiikin ja digitaalisen taiteen tekemiseen.
 
Assemblyn riemuista voivat onneksi nauttia myös ne, jotka eivät pääse paikalle. AssemblyTV-nettilähetyksen ansiosta Assyjen parhaat palat voi kokea kotikoneen kautta.
 
Lisätietoa:
 
Kuva: Tomek Augustyn (Creative Commons)

Lisää luettavaa