Assassin’s Creed Valhallan julkaisu aikaistuu uuden sukupolven Xboxien myötä – myös muita Xbox-julkaisupelejä vahvistettu

Uuden sukupolven Xbox-konsolien julkaisupelitarjonta alkaa hahmottua.

9.9.2020 20:29

Ubisoft on aikaistanut Assassin’s Creed Valhallan julkaisua. Viikinkiseikkailun oli alkujaan määrä ilmestyä ensimmäisten saataville 17. marraskuuta, mutta nyt se onkin tulossa marraskuun 10. päivä niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, pc:lle, Stadialle kuin tietysti samana päivänä ilmestyville Xbox Series X- ja Xbox Series S -konsoleille.

Uuden sukupolven Xboxien julkaisupelitarjonta on selventynyt näin keskiviikkona muutenkin laajemmin. Heti 10. marraskuuta Series X:lle ja S:lle voidaan odottaa saataville nykytiedon mukaan ainakin seuraavia pelejä:

  • Watch Dogs: Legion
  • Dirt 5
  • Gears Tactics
  • Tetris Effect: Connected
  • Yakuza: Like a Dragon

Peleistä Tetris Effect: Connected tuodaan samaan aikaan myös pc:lle Microsoft Storen kautta sekä Xbox Onelle. Dirt 5 saa vuorostaan julkaisunsa nykylaitteilla 6. marraskuuta, kun taas Watch Dogs Legion nähdään jo saatavilla olevilla alustoilla 29. lokakuuta. Gears Tactics tehdään samalla saatavilla Xbox Onelle, kun taas pc:llä sitä on voinut pelata huhtikuusta lähtien.

Tetris Effect: Connectedin tuore moninpelisisältö tuodaan veloituksetta Tetris Effectin nykyisiin versioihin kesällä 2021.

Dirt 5:stä on vuorostaan tarjolla uutta pelikuvaa ohessa.

Dirtin, Assassin’s Creedin ja Watch Dogsin päiväystä PS5:lle saadaan luonnollisestikin odottaa siihen asti, kunnes Sony vahvistaa uuden konsolinsa julkaisupäivän.

Päivitys kello 19:30: Yakuza: Like a Dragon lisätty mukaan listalle Xbox Series X:lle ja S:lle heti näiden julkaisussa suuntaavana pelinä. Se julkistettiin aiemmin PS4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle marraskuun 13. päiväksi.

Lähde: Xbox Wire, Dirt (Twitter), Assassin’s Creed (Twitter)

Lisää luettavaa