Assassin’s Creed Unityssa hahmonmuokkauksella on väliä – katso video

Assassin's Creed Unity pyrkii syventämään pelisarjan hahmonmuokkauspuolia tarjoamalla joukon erikoistumismahdollisuuksia. Uusi traileri selittää, mistä on kyse-

26.9.2014 22:15

Assassin’s Creed Unity on uudistamassa tapaa, jolla Ubisoftin pelisarja käsittelee hahmonmuokkausta. Asian on paljastanut Assassin’s Creed Unityn tuore traileri, jossa pelin luova vetäjä Alex Amancion käy läpi muutamia kriittisempiä muutoksia.

Assassin’s Creed Unityssa pelaajilla pitäisi olla nyt aiempaa suurempi kyky vaikuttaa siihen, millaisissa tilanteissa pelin päähenkilö Arno on parhaimmillaan. Mikäli pelaajat ovat enemmän hiippailusta pitäviä murhaajia, varustavat he Arnon nimenomaan tämän hiippailukykyjä parantavilla esineillä ja kyvyillä, kun taas agressiivisemmat toimijat iskevät hahmolle päälle esimerkiksi raskasta kalustoa. Hahmonmuokkaus ei myöskään ole vain yksinpelaajia varten, vaan se on nimenomaan suunniteltu merkittäväksi osaksi myös pelin yhteistyöpuoltakin.

Mainitun trailerin voi kurkata ohesta. Itse Assassin’s Creed Unityyn päästään käsiksi Euroopassa marraskuun 13. päivä niin Xbox Onella, PlayStation 4:llä kuin myös pc:lläkin.

Lisää luettavaa