Assassin’s Creed taivutetaan seuraavaksi nuorten kirjasarjaksi

Assassin's Creed taipuu vielä tänä vuonna nuorille suunnatuksi kirjasarjaksi nimeltä Last Descendants.

21.2.2016 14:15

Ubisoft on sovittamassa Assassin’s Creedista seuraavaksi nuorille suunnattua kirjasarjaa. Uusi sarja kantaa nimeä Last Descendants ja sen ensimmäinen osa julkaistaan englanniksi maailmalla vielä tämän vuoden syyskuussa.

Tapahtumansa ensimmäinen kirja sijoittaa niin sekä nykyaikaan, 1860-luvun New Yorkiin että myös 1500-luvulla tapahtuneeseen asteekkivaltakunnan valloitukseen. Päähenkilönä kirjassa tavataan Owen-niminen teini, joka yhdessä kavereidensa kanssa ajautuu keskelle assassiinien ja temppelinritareiden iänikuista sotaa tämän päästessä vahingossa mystisen Trident of Eden -artefaktin jäljille.

Kirjasarjaa on kynäillyt kasaan yhdysvaltalaiskirjailija Matthew J. Kirby, joka on nimenomaan erikoistunut nuorille suunnattujen kirjojen kirjoittamisesta. Hänen aiempiin romaanituotoksiin lukeutuvat esimerkiksi viides Infinity Ring -sarjan osa sekä Icefall, josta hänet palkittiin vuonna 2012 parhaan nuortenkirjan Edgar-palkinnolla.

Toisen osansa Last Descendants on saamassa ensi vuoden tammikuussa.

Jo aiemmin Assassin’s Creedista on nähty jo kahdeksan romaania, jotka on kirjoitettu pelisarjan pääosien pohjalta. Ne on kirjoittanut kasaan brittikirjailija Anton Gill käyttäen nimimerkkiä Oliver Bowden.

Lähde: UbiBlog

Lisää luettavaa