Assassin’s Creed -sarjan alkuperäinen luova johtaja perusti oman studionsa

Kahdesti Ubisoftin jättänyt vanha Assassin's Creed -kehittäjä Patrice Désilets on perustanut oman pelistudionsa.

12.11.2014 21:46

Assassin’s Creed -pelisarjan alkuperäisenä luovana johtajana tunnettu Patrice Désilets on perustanut oman pelistudionsa. Montrealissa kuluvan vuoden aikana muotoaan on hakenut tuore yritys, jota Désilets kutsuu Panache Digital Gamesiksi.

Toistaiseksi ei ole vielä tiedossa, mitä Désilets ja tämän mahdolliset kumppanit suunnittelevatkaan vielä tekevänsä Panachen kanssa. Studiolla on parhaillaan olemassa kyllä omat kotisivunsa, mutta toistaiseksi ne keskittyvät tarjoamaan selaajilleen lähinnä vain Panachen yhteystietoja.

Viimeksi kun Désiletsista kuultiin, oli tämä ajautunut riitoihin vanhan työnantajansa Ubisoftin kanssa. Désilets oli alkujaan jo jättänyt Ubisoftin taakseen vuonna 2010 ja siirtynyt työskentelemään THQ:n Montrealissa sijaitsevaan uuteen studion. Viime vuonna THQ Montreal päätyi kuitenkin osaksi Ubisoftia yhdessä sen kehittämän 1666-nimisen projektin kera. Pian tämän jälkeen Désilets potkittiinkin jo yhtiöstä ”perusteettomasti”.

Kahden ensimmäisen Assassin’s Creedin ohella Désilets tunnetaa muun muassa Prince of Persia: Sands of Timen luovana vetäjänä.

Lähde: Panache Digital GamesPatrice Désilets (Twitter)

Lisää luettavaa