Assassin’s Creed Origins ja For Honor: Marching Fire Edition pian osaksi Xbox Game Pass -tarjontaa

Ubisoft-nimikkeiden on määrä singahtaa palveluun kesäkuun aikana.

22.5.2022 17:36

Ubisoftin Assassin’s Creed Origins ja For Honor: Marching Fire Edition saapuvat Xbox Game Passille ensi kuun aikana.

Asia vahvistui Microsoftin kauppapaikan ”tulossa pian” -osion kautta. Sen mukaan moninpelipainotteinen miekkailumäiskintä For Honor päivittyy Marching Fire Edition -versioksi 1. päivä kesäkuuta, kun taas Egyptiin sijoittuvan Assassin’s Creed Originsin on määrä ilmaantua noin viikkoa myöhemmin eli 7. päivä. Molemmat nimikkeet ovat pelattavissa edellä mainituista päivämääristä alkaen niin pc:llä, konsolilla kuin pilven kauttakin.

Assassin’s Creed Origins saa Game Pass -julkaisun kynnyksellä todennäköisesti myös ruudunpäivitystehostusta, sillä Twitter-käyttäjä PlayStation Game Sizen mukaan PlayStation-tietokantaan on lisätty Assassin’s Creed Originsin 1.60-päivitys, jonka myötä peli tukee PS5:llä korkeampaa ruudunpäivitystä.

Vaikkei päivitystä ole Xbox Seriesille vielä vahvistettu, on sen saapuminen todennäköisesti vain ajan kysymys, sillä Ubisoft päivitti viime vuoden elokuussa Originsin jatko-osan Assassin’s Creed Odysseyn tukemaan korkeampaa ruudunpäivitystä uusimmilla konsoleilla.

Tulevista Game Pass -nimikkeistä mainittakoon myös Shadowrun Returns, joka saapuu palveluun julkaisupäivänään eli 21. päivä kesäkuuta.

Sekä Assassin’s Creed Origins että For Honor julkaistiin alun perin vuonna 2017.

Lähde: VGC, Twitter

Lisää luettavaa