Assassin’s Creed Odysseyn kausikortti paljastui – mukana ”kunnianhimoista” lisäsisältötukea ja Assassin’s Creed III Remastered

Assassin's Creed Odysseyn julkaisua seuraava tuki ei jää pieneksi Ubisoftin osalta.

13.9.2018 17:27

Ubisoft on paljastanut Assassin’s Creed Odysseyn kausikortin ja näin ollen siis myös peliä koskevat lisäsisältösuunnitelmansa. Uhmakkaasti ranskalaisjulkaisija hehkuttaa, että luvassa on kunnianhimoisempaa julkaisun jälkeistä tukea kuin mitä yksikään aiempi Ubisoft-peli on aiemmin kokenut.

Kausikortin ytimen muodostavat peliin jälkikäteen julkaistavat kaksi lisäkampanjaa Legacy of the First Blade ja The Fate of Atlantis. Molemmat kampanjat koostuvat kolmesta episodista, joiden julkaisun on tarkoitus tapahtua noin kuuden viikon välein toisistaan. Legacy of the First Blade käynnistyy joulukuussa ja valottaa assassiinien ikonisen piiloterän alkuperää. The Fate of Atlantis saa vuoronsa vastaavasti keväällä 2019 ja keskittyy Atlantiksen ohella ensimmäiseen sivilisaatioon.

Bonuksena kausikortin haltijoille annetaan lisäksi Assassin’s Creed III Remastered. Kuuden vuoden takaisen salamurhaseikkailun graafisesti ja mekaanisesti ehostava paketti sisältää niin pääpelin, kaiken siihen julkaistun lisäsisällön niin kuin myös ehostetun version Vitalta alkujaan tutusta Assassin’s Creed Liberationista.

Kaikki kausikortin sisältö on luonnollisesti hankittavissa tarvittaessa erikseen.

Ilmaisen sisällön osalta Assasssin’s Creed Odyssey laajenee vielä lisäksi erilaisilla päivittäisillä ja viikottaisilla erikoistapahtumilla sekä The Lost Tales of Greece -tarinasarjalla. Lisätarinoita tuodaan peliin aina maksullisten lisureiden välissä. Uusina ominaisuuksina tuloaan tekee vielä jälkeenpäin myös New Game+ -tila ja pelimaailman väkivallattoman tutkiskelun mahdollistava Discovery Tour -osuus.

Assassin’s Creed Odyssey -pääpeli saapuu Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle 5. lokakuuta.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa