Assassin’s Creed Odyssey päivittyy tiistaina – New Game+ ja luvattu DLC-viilaus tulossa

New Game+:n aika on koittanut Assassin's Creed Odysseyssa.

25.2.2019 21:05

Assassin’s Creed Odyssey valmistautuu jälleen uuteen päivitykseen huomenna tiistaina. Version 1.1.4:n myötä tulossa on taas läjäpäin hienosäätöä pelin toimintaan sekä teknisiä valmisteluja tulevaan lisäsisältöön, mutta muutama uusi ominaisuus on livautettu samalla mukaan.

Huomattavin tällainen lisäys on jo tovin aikaa lupailtu New Game+ -tila. Odysseyn tapauksessa se mahdollistaa pelin aloittamisen alusta niin, että pelaaja pitää hallussaan kaikki siihen asti kerätyt varusteet, rakennusmateriaalit, kyvyt ja esine- sekä laivaparannukset. New Game+:n saaminen vaatii pelin Family Quest Line -.osuuden läpäisyn.

Muina lisäyksinä Assassin’s Creed Odyssey tukee mahdollisuutta kasvattaa tekstitysten kokoa, nostaa tasokattoa leveliin 99, monipuolistaa kuvaustilan raamitarjontaa ja lisää Mastery-, laiva- ja Mercenary-tasoja sekä -palkintoja.

Kritiikkiä kerännyt pelin Shadow Heritage -lisäsisällön loppu saa myös viimein luvatut muutoksensa välinäytös- ja dialogiviilauksilla. Muutoksien laajuudesta ja luonteesta Ubisoft ei ole toistaiseksi mennyt juuri yksityiskohtiin.

Kaiken kattava muutoslista päivityksen annista löytyy lähdeli Assassin’s Creed Odysseyn kotisivuilta.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa