Uusimpien X-Men-leffojen nuorena Magnetona tunnettu Michael Fassbender on ollut Assassin’s Creed -leffan tuotannossa mukana jo pitkään, ja miestä kaavaillaan myös leffan pääosaan. Nyt mies on kertonut, että hän vähät välittää huhuista, joiden mukaan koko leffaprojekti olisi vastatuulessa ja Fassbender itse astunut sivuun koko projektista.

”Minä rakastan noita huhuja! Se tarkoittaa, että projekti kiinnostaa ihmisiä. Mikään ei ole kuitenkaan muuttunut. Olen yhä mukana leffan tekemisessä. Työstämme käsikirjoitusta kuntoon tälläkin hetkellä.”

Fassbender myös vakuutteli, että leffa tulee olemaan uskollinen pelisarjan peleille.

”Peleissä on niin paljon siistejä juttuja, että meidän on vaikea valita kaikkia niitä elokuvaan. Haluamme kuitenkin myös hieman muutella peleistä tuttuja elementtejä ja tehdä niistä sopivia valkokangasta ajatellen. En pelaa paljoakaan videopelejä, mutta tapasin Ubisoftin edustajat ja he selittivät minulle, mistä Assassin’s Creedissä on kyse. Koko idea DNA-muistipankista on minusta tieteellisestikin mahdollinen. Assassin’s Creedin maailma on rikas ja täynnä mahdollisuuksia tehdä hyvä elokuva.”

Lähde: IGN.

Lisää luettavaa