Assassin’s Creed III:n yhteistyöpelitila varmistettiin

Salamurhaaminen onnistuu jatkossa myös kaverin avustamana.

13.7.2012 14:31

Ubisoft on varmistanut tuovansa yhteistyöpelitilan Assassin’s Creed III:een. Wolf Pack -nimeä kantava pelitila jatkaa salamurhaajateemaa ja päästää maksimissaan neljä pelaajaa murhaamaan yhteisvoimin tekoälyn ohjaamia kohteita.

Tärkeänä tekijänä pelitilassa nähdään aika. Yhteistyökentät koostuvat kaiken kaikkiaan 25 osasta, joissa pelaajien on eliminoitava kohteensa ennen kuin kello lopettaa tikittämisensä. Mitä pidemmälle pelaajat pääsevät, sitä niukemmaksi aikarajat käyvät.

Toiminnaltaan yhteistyöpelitila muistuttaa noin muuten jo aiemmin nähtyjä Assassin’s Creed -moninpelejä. Pelaajat etsivät kohteensa eräänlaisen kompassin avustamana, ja kun työ on hoidettu, siirrytään seuraavaan kohteeseen. Erilaisista tapoista palkitaan pistein hieman tyylin ja hienovaraisuuden mukaan, joskin myös kohdetta hämännyttä pelaajaakin voidaan palkita.

Tämä ei ole aivan ensimmäinen kerta, kun yhteistyötilasta kuullaan. Siitä saatiin alkujaan vihjeitä jo alkuvuodesta, kun Xboxin kotisivut lipsauttivat maininnan asiasta.

Assassin’s Creed III saapuu sekä Xbox 360:lle että PlayStation 3:lle lokakuun 31. päivä. Pc-versio nähdään joskus hieman ennen joulua.

Ohessa läjä kuvia moninpelistä.

Lähde: IGN, All Games Beta

Lisää luettavaa