Assassin’s Creed -elokuvaan mukaan lisää näyttelijätähtiä

Assassin's Creed -elokuvan näyttelijäkaarti vahvistui jälleen kahdella uudella nimellä.

3.10.2015 08:58

Ensi vuonna ensi-iltansa saavan Assassin’s Creed -elokuvan näyttelijäkaartia on vahvistettu jälleen uusin nimin.

Elokuvasivusto Deadline Hollywoodin raportin mukaan elokuvaan on juuri kiinnitetty pitkän linjan tähdet Jeremy Irons ja Brendan Gleeson. Irons ja Gleeson näyttelevät kukin näillä näkymin leffan päätähtien, Michael Fassbenderin ja Marion Cotillardin, hahmojen isiä.

Oscar-palkittu Irons on nähty ahkeraan sekä valkokankaalla että pienemmällä ruudulla jo 80-luvulta lähtien. Viime vuosina mies on tähdittänyt muun muassa Suomessakin pyörinyttä Borgiat, maan ja taivaan valtiaat -sarjaa sekä Yöjuna Lissaboniin -rainaa, mutta pelaajat saattavat muistaa Ironsin parhaiten vuoden 2000 Dungeons & Dragons -elokuvasta. Mies näyttelee myös vanhaa kunnon Alfred-hovimestaria ensi kevään Batman v Supermanissa.

Gleeson puolestaan on tullut tutuksi muun muassa Harry Potterin Alastor ”Villisilmä” Vauhkomielenä ja Tom Cruisen Edge of Tomorrow -toimintapläjäyksen ikävänä kenraali Brighamina. Mies on tehnyt sivurooleja myös muun muassa 28 Days Later -zombielokuvassa sekä Beowulf-animaatiossa. 

Elokuvan kuvaukset pyörähtivät käyntiin jo syyskuun alussa, ja näillä näkymin raina saapuu teattereihin 21. joulukuuta 2016 ainakin Yhdysvalloissa.

Lähde: Deadline Hollywood, Eurogamer

Lisää luettavaa