Aseistettujen ”Pokémonien” Palworld rikkoi miljoonarajan tunneissa ja haastoi Counter-Striken Steamin pelatuimpana pelinä

Eilen julkaistu Palworld on myyntimenestys.

20.1.2024 09:53

Pocketpair-studion uutuuspeli Palworld on saanut räjähtävän alkutaipaleen.

Pokémonia ja selviytymissimulaattoria yhdistelevä Palworld julkaistiin eilen varhaisversiona. Verkkokeskusteluissa runsaasti huomiota herättänyt peli, jossa Pokémon-tyyliset olennot on aseistettu konetuliaseilla ja alistettu orjatyöhön pelaajien tukikohdassa, on osoittautunut myyntimenestykseksi.

Palworldin kehittäjä kertoo pelin rikkoneen miljoonan kappaleen myyntirajapyykin vain kahdeksassa tunnissa. Myyntimenestys ei taatusti ole jäänyt tähän, sillä peli kipusi myös Steamin pelatuimpien pelien listan kakkossijalle yli 550 000 samanaikaisella pelaajallaan. Suosio onkin iskenyt myös pelin palvelimiin, jotka ovat kyykähdelleet pelaajakuorman alla. Pocketpair kertoo kuitenkin selvittävänsä palvelinongelmia ja pyrkivänsä julkaisemaan korjauksen mahdollisimman pian.

Palworldin varhaisversio on saatavilla myös Game Pass -tilauspalvelun kautta sekä pc:lle että Xbox Series X/S:lle. Näin ollen todelliset pelaajamäärät ovat vielä korkeammat kuin Steamin lukemat antavat ymmärtää.


Lähde: Pocketpair

Lisää luettavaa