Obsidian Entertainment on haalinut haltuunsa oikeudet työstää videopelejä pöytäroolipelibrändi Pathfinderin pohjalta. Yhtiön yhteistyösopimusta Pathfinder-kustantaja Paizon kanssa on kuvailtu pitkäaikaiseksi.

Ensimmäisenä toimenaan Obsidian on kehittämässä tablettilaitteille versiota Pathfinder-korttipelistä. Peli on tukemassa yhdestä neljää pelaajaa, jotka lähtevät seikkailemaan Pathfinderin maailmaan valiten ensin yhden useasta hahmoluokasta ja rakentaen sitten korttipakan visioimansa hahmonsa mukaisesti.

– Obsidianilla meillä on pitkä historia parhaimpien RPG-sarjojen parissa työskentelystä ja olemme innoissamme päästessämme temmeltämään nyt Pathfinder-universumissa. Olemme suuria faneja emmekä malta odottaa, että voimme tuoda Pathfinder-faneille sitä, mitä me teemme elektronisten pelien maailmassa, Obsidianin toimitusjohtaja Feargus Urquhart kertoo.

Obsidian ensimmäisellä Pathfinder-pelille ei ole vielä annettu julkaisuajankohtaa. Sen on ollut kuitenkin jo varhaisen prototyyppinsä osalta esillä Indianassa tällä viikolla järjestetyssä Gen Con 2014 -tapahtumassa.

Pathfinderin ohella Obsidian on viime aikoina valmistellut varsinkin joukkorahoitettua Pillars of Eternity -roolipeliään.

Lähde: Pathfinder

Lisää luettavaa