Suomalainen arvostelumenestys The Swapper kloonautuu PlayStationeille

Suomalaisen Facepalm Gamesin The Swapper saadaan PlayStation 3:lle, 4:lle sekä Vitalle ja vieläpä ihan muutaman kuukauden sisällä.

26.2.2014 17:52

Pc:llä jo ylistystä osakseen kerännyt The Swapper on saapumassa niin PlayStation 3:lle, 4:lle kuin Vitallekin. Kotimaisen Facepalm Gamesin tuotoksen kääntää konsoleille Curve Studios, joka on aiemmin vastannut myös esimerkiksi Thomas Was Alonen ja Lone Survivorin PlayStation-käännöksistä.

The Swapper edustaa pulmaloikintagenreä aikalailla sanan varsinaisessa merkityksessä. Pelaaminen kietoutuu vahvasti pelin tarjoaman kloonausmekaniikan ympärille, mikä saattaa aluksi vaikuttaa simppeliltä idealta, kunnes se alkaakin nopeasti muovautua paikoin jopa kieroihinkin suuntiin.

Pulmien ohella tärkeä osa The Swapperin vetovoimaa löytyy toki myös sen tunnelmasta. Fiilistä pelissä rakennetaan vieläpä varsin mielenkiintoisella tavalla, sillä The Swapperin maailma on mallinnettu käyttäen hyödyksi oikeita savesta tehtyjä malleja ja omin kätösin väännettyä arkista taidetta.

The Swapper on odotettavissa PlayStationeille toukokuussa, jolloin sen saa yhdellä ostokerralla kaikille alustoille. Ohessa pc-version traileri. Pelaaja-lehden arvostelun löytää vuorostaan tämän linkin takaa.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa