Arkane Studios: Dishonored-sarja pitää toistaiseksi taukoa

Arkane Studiosin kehuttuun fantasiamaailmaan ei päästä vielä lähitulevaisuudessa.

15.8.2018 08:10

Arkane Studiosin Dishonorediin lisää jatkoa kaivanneet joutuvat odottelemaan aavistuksen pidempään, sillä pelisarja on pistetty toistaiseksi tauolle.

Studion pääsuunnittelija Ricardo Bare paljasti QuakeCon 2018:ssa yhtiön siirtäneen fokuksensa toisaalle ja kokeilevansa mahdollisesti uusia projekteja.

– En voi sanoa lopullisesti, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta [Dishonored-sarja] lepää ainakin toistaiseksi. Mitä immersiivisiin simulaattoreihin tulee, niin en tiedä jatkammeko kaavan kopioimista jatkossakin, Bare avaa tulevaisuutta.

Immersiivisellä simulaattorilla Bare tarkoittaa studion taipumusta luoda pelejä, joihin on rakennettu mielenkiintoinen rikas maailma ja ympäristöön perustuva tarinankerronta. Pelattavuuden osalta studion pelit luottavat improvisoitavaan pelattavuuteen, jossa pelaajat saavat laajan valikoiman kykyjä ja varusteita, joilla edetä luovasti eri tavoilla.

Tulevaisuus voi kuitenkin tuoda tuttuun kaavaan uusia muutoksia. Bare paljastaa, ettei yhtiö ole sulkenut pois muun muassa kolmatta persoonaa tai jaettua moninpeliympäristöä.

Bare kuitenkin paljastaa, että vaikka studio tunnetaan ennen kaikkea ensimmäisen persoonan peleistä, ei mahdolliset muutokset perspektiivissä ole jatkossa sula mahdottomuus.

Dishonored 2 sai tarinansa päätökseen vieneen Death of the Outsider -laajennuksen viime vuonna.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa