Ark: Survival Evolved supistuu ilmaiseksi mobiiliselviytymiseksi

Ark: Survival Evolved haluaa sekin nauttia vielä mobiilimenetyksestä. Avukseen se on värvännyt aiemmin GTA-pelejä kännyköille tehneen War Drum Studiosin.

16.3.2018 14:09

Mobiililaitteet ovat saamassa oman versionsa selviytymispeli Ark: Survival Evolvedista. Studio Wildcardin menestyspeliä kutistaa parhaillaan taskukokoon War Drum Studios, joka on aiemmin luonut mobiiliversiot myös Rockstar Gamesin Bullysta ja vanhemmista Grand Theft Auto -peleistä.

Mobiililaitteille saapuessaan Ark muuttuu ilmaispeliksi, mutta pyrkii muuten säilyttämään ison osan alkuperäisen pelin ominaisuuksista. Tarjolla on siis selviytymistä isolla saarialueella parhaimmillaan 50 pelaajan verkkokahinoissa, eikä rakentelua tai dinosaurusten kesyttämistä ole niitäkään unohdettu.

Käyttöliittymältään Ark kokee toki uudistuksia ja Wildcard myös kertoo sen pelattavuuden olevan taskukoossa hieman aiempaa nopeatempoisempaa. Pelin ilmaisuutta Wildcard tasapainottaa sillä, että mobiili-Ark tarjoaa pelin sisäisinä ostoksina erilaisia erikoisresursseja ja bonuksia hankittavaksi.

Julkaisua Ark: Survival Evolvedin mobiiliversiolle on kaavailtu kevättä varten. Parhaillaan iOS-versiota haetaan testaajia pelin kotisivuilla.

Lähde: Ark (kotisivu)

Lisää luettavaa