ArenaNet: Guild Wars 2:sta nopeimmin lännessä myynyt massiiviroolipeli

Guild Wars 2 on kehittäjiensä saamien tietojen mukaan nopeiten lännessä myynyt massiiviroolipeli. Merkittävää kasvua voi vielä myös tapahtua, kiitos Kiinan markkinoiden.

16.8.2013 17:49

Kuluvan kuun lopulla vuoden verran täyttävä massiiviroolipeli Guild Wars 2 on nopeimmin lännessä myynyt genrensä edustaja, kertoo pelin kehittäjä ArenaNet. Tiedot perustuvat markkinatutkimusyhtiö DFC Intelligencen keräämiin lukuihin.

Tittelin peli on onnistunut nappaamaan myymällä ensimmäisen yhdeksän elinkuukautensa aikana Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa yhteensä yli kolme miljoonaa kopiota. Kehittäjät odottavat pelin pelaajamäärän myös kasvavan nopeasti vielä lisää, kun se saadaan julkaistua viimein Kiinassa.

ArenaNetin mukaan Kiinassa pelaajamäärä voi potentiaalisesti jättää lännen lukemat peräti myös vielä taakseen.

Juhlistaakseen tapausta ArenaNet on tarjoamassa elokuun lopulla pelistä kiinnostuneille pelaajille mahdollisuuden tutustua Guild Wars 2:een jälleen muutaman päivän ajan ilmaiseksi. Rekisteröitymällä täällä kokeilun pääsee aloittamaan Suomen aikaan kello kymmeneltä päivällä 23. elokuuta. Mahdollisuus päättyy samahkoon kellonaikaan 26. elokuuta.

Tavanomaisestikaan Guild Wars 2 ei toki karhua käyttäjältään kuukausimaksuja. Itse pelin ostamisen jälkeen seikkailemaan pääsee vapaasti.

Lähde: ArenaNet

Lisää luettavaa