Arcade-henkinen Formula 1 -peli tuotiin päivänvaloon

Perheystävällinen formulakaahailu F1 Race Stars julkistettiin viimein Codemastersin toimesta virallisissa merkeissä. On aika kaahata kuin muuan italialainen putkimies!

13.7.2012 11:15

Codemasters on julkistanut virallisesti uuden F1 Race Stars -ajopelinsä. Tuore formulakaahailu heittää realismin ikkunasta ulos ja päästää kisaamaan suuripäisillä formulakuskeilla hyvin Mario Kart -henkisissä kisoissa.

Uutuuskaahailu on täysin lisensoitu, joten arcade-hengestään huolimatta peli pitää sisällään tutun kuljettajajoukon. Myös pelin radat muistuttavat oikean maailman vastineitaan, joskin hyvinkin etäisesti. Esimerkiksi korkeuseroja ja silmukoita pitäisi ainakin olla luvassa.

Kaahaamaan päästään yksin niin Championship- kuin myös Time trials -pelimuodoissa. Näiden ohella pelin luvataan tukevan neljän pelaajan jaetun ruudun kisoja sekä myös 12 pelaajan nettikamppailuja.

Kaupoissa F1 Race Stars on tarkoitus nähdä marraskuussa. Peliä kehitetään sekä Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle että pc:lle Codemastersin Birminghamissa sijaitsevassa studiossa. Samaisessa lokaatiossa kehitteillä on myös syyskuussa saapuva realistisempi F1 2012 -peli.

Ohessa pelin traileri.

Linkki traileriin

Lähde: Codemasters

Lisää luettavaa