Arcade-autoilun klassikko palaa taskukoossa

Codemasters on työstämässä jälleen kokonaan uutta Micro Machines -peliä. Alustaksi on tällä kertaa valittu iOS.

1.11.2015 14:15

Autopeleistään tätä nykyä parhaiten tunnettu brittikehittäjä Codemasters on palaamassa Micro Machines -pelisarjan pariin. Myöhemmin vielä kuluvan vuoden aikana studio on tuomassa iOS-laitteille uuden ihan vain Micro Machinesiksi kutsutun pelin, jonka työstössä on ollut mukana auttamassa Electronic Artsin omistama mobiilipelijulkaisija Chillingo.

– Työskentely Chillingon kanssa on ollut erittäin suotuisaa tämän rakastetun pelin kannalta. Tiimimme ovat tehneet läheistä yhteistyötä varmistaakseen, että Micro Machines palaa definitiivisenä moninpelattavana ajopelikokemuksena ja varustettuna aina vain useammalla pelitilalla sekä pelitavoilla, jotta se voisi saada uusia faneja ympäri maailmaa, Micro Machinesin vastaava tuottaja Chris Gray kertoo.

Ensimmäisen trailerinsa perusteella uusi Micro Machines ei hylkää ainakaan pelisarjalle tyypillistä lintuperspektiivistä kuvattua leluajelutyyliä. Traileri antaa myös vihiä, että monenlaisia poweruppeja aina aseista suojakilpiin tullaan kilpailuissa myös kiivaasti käyttelemään.

Aiemmin viime vuonna Codemasters toi vastaavanlaisen ajopelikokemuksen pc:lle. Kyseessä ei tosin ollut virallinen Micro Machines -tuote vaan Toybox Turbos -nimeä kantanut peli.

Lähde: Codemasters

Lisää luettavaa