Apokalyptiset alennukset valtaavat PlayStation Storen

PlayStation Storen tämän viikon päivitys tuo mukanaan jälleen uusia tuotteita sekä erityisesti tuoreita alennuksia.

16.5.2012 14:35

Sony juhlistaa PlayStation Storessa loppukuun ajan maailmanloppua. Latauspalvelussa tämä tulee näkymään alennusmyynteinä, jotka liittyvät tietysti tavalla tai toisella apokalyptiseen henkeen.

Maailmaloppu on harvoin mitään ilman zombeja. Pelien kuten Resident Evil: Code Veronica X:n, All Zombies Must Dien, Amyn ja Burn Zombies Burnin kohdalla onkin odotettavissa ainakin jonkinlainen hinnanpudotus. Myös Resident Evil 4:n on määrä olla osa alennuskampanjaa, joskaan tarkempia tietoja ei myöskään sen hinnoittelusta ole vielä annettu.

Myös Fallout-kokemusta on mahdollista päästä laajentamaan pian astetta halvemmalla. Sekä Fallout 3:n että Fallout: New Vegasin lisäsisältöjen hinnat pienenevät 30 prosentilla. Mikäli kaiken lisäsisällön tahtoo kerralla peliinsä, myydään lisäsisältöä myös suuremmissa paketeissa, jotka saa omakseen puoleen hintaan normaaliin verrattuna.

Lisäksi sekä BioShock 2 että Borderlands halpanevat toviksi. Molemmat pelit voi pian ostaa omakseen 12 eurolla kappale. Myös kyseisten pelien lisäsisällön on määrä halventua.

Toki uusiakin julkaisuja on määrä nähdä tänään Storessa. Myyntiin saapuvat muun muassa PixelJunk 4am sekä Sonic The Hedgehog 4: Episode 2. Lisäsisältörintamalla Final Fantasy XIII-2 on hyvin edustettuna. Peliin saapuu ladattavaksi sekä kolme asupakettia, yksi uusi Coliseum-taistelu sekä yksinpeliä pidentävä lisäseikkailu.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa