Apinoiden planeetta -trilogia leviää peliksi Planet of the Apes: Last Frontierilla – tältä se näyttää

Apinoiden planeetta saapuu konsoleille ja pc:lle hyvin tarinavetoisella Planet of the Apes: Last Frontier -pelillä.

16.8.2017 15:56

Kehuja keränneet uudet Apinoiden planeetta -elokuvat ovat saamassa myöhemmin syksyllä niiden pohjalta kehitetyn pelin. Brittiläisstudio Imaginatin kehittämänä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle tuloaan tekee Planet of the Apes: Last Frontier, joka sijoittuu tapahtumiltaan kahden edellisleffan välimaastoon.

Pelaamista Last Frontier lähestyy hieman Telltalen ja Quantic Dreamin tuotoksien hengessä pyrkien kuitenkin olemaan aina vain elokuvamaisempi kokemus. Minkäänlaista pelimaailman tutkiskelua tai pulmailua tarjolla ei siis ole, vaan peli käytännössä kulkee jatkuvasti eteenpäin heitellen  15-20 sekunnin välein pelaajalle erilaisia päätöksiä tehtäväksi.

Kestoksi Last Frontierille on arvioitu 2-3 tuntia, mutta siitä luvataan hyvin uudelleenpeluuystävällistä seikkailua. Pelin keskeiset hahmot ovat kaikki uusia tuttavuuksia, minkä on kerrottu taanneen kehittäjille mahdollisuuden tehdä pelin jatkuvista valinnoista oikeasti merkityksellisiä. Kokemaan seikkailun pääsee niin apinoiden kuin ihmistenkin näkökulmasta.

Last Frontierin kehitys on tapahtunut samoissa tiloissa kuin missä Apinoiden planeetta -elokuvien liikkeentunnistuskonsultoinnista vastaava The Imaginarium vaikuttaa. Imaginarium vastaa myös pelin julkaisusta.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa