Apinoiden planeetta tartuttaa tautisimulaattori Plague Incin

Apinoiden planeettaa ei ole luvassa vain elokuvateattereissa, sillä Plague Inc. on saamassa myös osansa apinaflunssasta.

6.7.2014 03:19

Ndemic Creationsin tautinen strategiapeli Plague Inc. on vastaanottamassa ”hyvin pian” uuden päivityksen. Pelin faneille tämän pitäisi tarkoittaa hyvää syytä palata uhmaamaan ihmiskuntaa, sillä päivitys laajentaa peliä uusista Apinoiden planeetta -elokuvista tutulla apinaflunssalla.

Kokonaan uusi pelattava virus on siitä erikoinen, että ihmisten tappamisen ohella se on erikoistunut tekemään apinoista älykkäämpiä. Viruksella pelatessaan pelaajat saavatkin pelin edetessä ohjaksiinsa jatkuvasti kasvavan apinalauman, jonka avulla ihmisten tyrannia olisi määrä saada päättymään.

Uusi päivitys on saamassa julkaisunsa niin Plague Incin mobiiliversioilla kuin myös Windowsilla ja OS X:lläkin. Kun peli ajan myötä saadaan myös Xbox Onelle, pitäisi päivityksen olla osa peliä jo oletuksena.

Päivityksen saapuminen voi osua varsin näppärästi yhteen uuden Apinoiden planeetta -elokuvan Suomen ensi-illan kanssa. Apinoiden planeetan vallankumous on nähtävillä teattereissa heinäkuun 18. päivä alkaen.

Lähde: Ndemic Creations

Lisää luettavaa