Apinat irti: katso uusi video Assassin’s Creedin isähahmon seuraavasta pelistä

Ubisoftilla muun muassa Assassin's Creed -pelejä aikoinaan tehtaillut Patrice Désilets on paljastanut lisää materiaalia uudesta Ancestors-tuotoksestaan.

22.4.2017 16:26

Entinen Ubisoft-avainkehittäjä Patrice Désilets on julkaissut uuden trailerin sen tuoreesta Ancestors: The Humankind Odyssey -pelistä. Video nojaa edelleen enemmän tunnelmaan kuin varsinaiseen informaation, joten esimerkiksi pelattavuudesta se ei tunnu juuri paljastavan vielä suuremmin mitään.

Traileri näytettiin ensimmäisenä Kroatiassa parhaillaan käynnissä olevan Reboot Develop 2017 -konferenssin yleisölle. Samaisessa tapahtumassa Désilets vahvisti, että Ancestors on kasvanut viime aikoina kooltaan nyt sellaiseksi, ettei siitä ole tulossa enää episodipohjaista kokemusta. Ilmeisesti toiveena Désiletsilla kuitenkin on, että peli olisi alku kokonaiselle uudella sarjalle.

Lisää Ancestorista olisi tarkoitus kuulla vielä tämän vuoden aikana. Valmistuessaan sen olisi määrä olla kolmannen persoonan kuvakulmasta ohjattu toimintapeli, jossa elelemään päästään ajassa 10-2 miljoonaa vuotta ennen nykypäivää. Mekaniikkojen osalta odottavissa pitäisi olla ainakin hieman selviytymishenkistä resurssien hallintaa.

Kehitteillä Ancestors: The Humankind Odysse on Désiletsin vuonna 2014 perustetussa Panache Digital Games -studiossa.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa