Antisankari Deadpool räiskii menemään vielä Xbox Onella ja PlayStation 4:llä

Kauppapaikoilta vuodeksi kadonnut ja lopulta takaisin saapunut Deadpool-peli käännetään nyt PS4:lle ja Xbox Onelle.

1.9.2015 21:18

Kaksi vuotta sitten julkaistu Activisionin toimintapeli Deadpool on yllättäen saamassa oman PlayStation 4- ja Xbox One -versionsa. Uudet versiot pelistä saapuvat Eurooppaan 20. marraskuuta sekä fyysisessä että ladattavassa muodossa ja ne sisältävät itse pääpelin ohella myös kaiken peliin aikoinaan julkaistun lisäsisällön.

Deadpoolin tuominen uusimmille konsoleille on varsin ymmärrettävä veto Activisionilta, sillä Marvelin suosittu antisankari on saamassa vuoden sisällä kokonaan oman elokuvansa. Tapauksesta tekee kuitenkin hieman huvittavan se, että vuoden 2013 lopulla peli katosi ilmeisesti lisenssisopimuksista johtuen yllättäen latauspalveluista vain noin puoli vuotta alkuperäisen julkaisunsa jälkeen. Se ehtikin olla hukuksissa reilun vuoden ajan, kunnes todennäköisesti juuri Deadpool-elokuvan hype sai Marvelin ja Activisionin tuomaan tuotoksen hiljalleen taas ladattavaksi viime heinäkuussa.

Deadpoolin kehityksestä vastasi aikoinaan Activisionin omistama High Moon Studios. Ennen Deadpoolia studio ehti tehdä nimeä varsin menevillä Transformers-peleillään.

Lähde: Activision Nordic

Lisää luettavaa