Anthemin julkaisun jälkeisistä suunnitelmista saatiin ensimmäiset vihjeet

BioWare on paljastanut ensimmäiset suunnitelmansa Anthemin tulevaisuuden lisäsisällöstä.

1.2.2019 08:56

BioWare on alkanut vihjailla jo hieman loppukuussa julkaistavan Anthemin julkaisun jälkeisiä suunnitelmia, joihin lukeutuu ainakin uusia tapettavia.

Tuottaja Scylla Costa paljasti studion eri osastojen tiimien työskentelevän jo tiiviisti Anthemin julkaisun jälkeisen sisällön parissa, eikä pelaajien tarvitse tyytyä ainoastaan uusiin kosmeettisiin esineisiin.

– Meillä on useita eri tiimejä, jotka ovat työskennelleet [julkaisun jälkeisen] sisällön parissa jo parin viikon ajan, joten pelaajat voivat odottaa näkevänsä erilaisia kosmeettisia esineitä, vihollisia ja kenties uuden alueen tutkittavaksi, Costa paljastaa.

Lisäksi hivenen erikoisempina lisäyksinä Costa mainitsee lupaillut dynaamisen maailman sekä mahdolliset muuttuvat sääolosuhteet, jotka vaikuttaisivat myös itse pelattavuuteen. Esimerkiksi sateisella säällä kaikki sähköpohjaiset hyökkäykset olisivat entistä tehokkaampia.

– Kuvittele, että voisimme luoda erilaisia sääolosuhteita ja hyödyntää niitä siten, että uudet ja vanhat alueet käyttäytyvät eri tavalla. Päivisin ja öin voi olla erilaisia vihollisia ja osasta voi tulla entistä vaarallisempia. Voimme säätää näitä kaikkia mahdollisuuksia ja luoda uudenlaita kerrontaa peliin.

Varsinaiseen tarinalliseen sisältöön Costa ei kuitenkaan vielä koskenut, mutta näistä kuullaan todennäköisesti julkaisun lähestyessä enemmän. BioWaren Casey Hudson julkaisi viikko sitten kirjeen, jossa hän kertoi studion paljastavan heidän julkaisun jälkeiset suunnitelmat piakkoin.

Halukkaat voivat tutustua pelin tarjontaan taas tulevana viikonloppuna, kun Anthemin avoin beta käynnistyy. Beta kestää 4. helmikuuta saakka.

Anthem julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 22. helmikuuta. 

Lähde: MMO Games

Lisää luettavaa