Ansaittu lomakaan ei kestä ikuisesti: Dead Cellsin kehittyminen jatkuu taas syksyllä

Lisää Dead Cellsia on tulossa, kunhan lomat on lomailtu.

23.9.2018 05:08

Ranskalaiskehittäjä Motion Twinilla vietetään parhaillaan ansaittuja lomia, mutta myöhemmin syksyllä 12-henkisen tiimin on aika palata taas sorvin ääreen. Steamin kautta julkaisemassaan viestissä studio on ilmoittanut, että se kaavailee saavansa Dead Cellsin ensimmäisen julkaisun jälkeisen suurpäivityksen betatestiin vielä loka-marraskuussa.

Tarkoituksena uuden päviityksen on tietysti viilata pelikokemusta aina vain paremmaksi, mikä ei kuitenkaan tarkoita vain bugikorjauksia ja tasapainotuksia. Toiveena Motion Twinilla olisi parantaa vielä sekä pelin moditukea että myös tarjota uusi Custom-pelitila, jossa pelaajat voivat muokata pelikokemustaan poistamalla esimerkiksi tiettyjä aseita käytöstä ja vaikuttamalla aloitusvarusteisiin.

Kun kyseinen päivitys on valmis, alkaa studiossa vuorostaan Dead Cellsin ensimmäisen ilmaisen laajennuksen työstö. Tälle tiimi ei ole uskaltanut antaa vielä minkäänlaista aikataulua ja muutkin yksityiskohdat ovat vielä vähissä. Vihiä tulevasta on annettu kuitenkin oheisilla kuvilla.

Kun vuorostaan kyseinen laajennus on kasassa, on edessä syvemmät keskustelut pelin tulevaisuudessa. Toiveena Motion Twinilla olisi jatkaa Dead Cellsin tukemista vielä pitkään, mutta se ei ole vielä täysin varma, miten tämä lopulta tapahtuisi. Asian suhteen tiimi toivoisikin kuulevansa asiasta vielä yhteisön mielipiteen.

Virallisen julkaisunsa Dead Cells sai niin pc:llä kuin konsoleilla aiemmin elokuussa. Pc:llä sitä on voinut pelailla kuitenkin jo viime vuodesta asti varhaisjulkaisukuosissa. Ennen virallista valmistumistaan peli ehtikin myydä jo reilut puoli miljoonaa kappaletta.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa