Animal Crossing: New Horizons järjestää lähtölaskennan vuoteen 2022 – tarjolla palkintoja uudenvuodenaaton juhlintaan osallistuville

Uudenvuodenperinne jatkuu saarella.

31.12.2021 11:47

Animal Crossing: New Horizonsissa järjestetään pelin sisäinen lähtölaskentatapahtuma uudenvuodenaattona.

Saarella ahertavat Isabelle ja Tom Nook järjestävät joka vuosi joulukuun 31. päivänä eli uudenvuodenaattona suuren lähtölaskennan tulevaan vuoteen. Kaksikon juhliessa Resident Services -keskuksen edessä itse asukaspalvelut suljetaan pelissä koko päivän ajaksi. Vuodenvaihteen juhlallisuuksiin osallistuvat pelaajat ansaitsevat Nook Mileage -palkinnon ja kaikenlaiseen hurraukseen soveltuvan valotikun.

Pelaajien tarvitsee olla vain paikan päällä lähtölaskennan käynnistämiseksi. Iso ajastin alkaa tikittää äänekkäästi tänään 31.12. kello 23.59, ja kyläläiset kerääntyvät sen ympärille ottamaan vastaan uuden vuoden kujeineen. Lähtölaskennan päättyessä ilotulitukset räjähtelevät aamukahteen saakka.

Uudenvuodenaaton tapahtuman aikana voi myös hankkia erityisiä juhlahattuja, jotka löytyvät Tom Nookin kojusta lähtölaskentakyltin vierestä. Erikoishatut ovat saatavilla vain tänä yhtenä päivänä vuodessa ja maksavat 500 kelloa kappaleelta.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa