Animaatioillaan hurmaavasta Rain Worldista uutta sulavaa pelikuvaa

Hiipismitasoloikkaselviytymisseikkailu Rain World on näyttäytynyt jälleen yhden pelikuvavideon muodossa. Julkaisun pitäisi viimein olla lähettyvillä.

3.1.2016 22:23

Näillä näkymin vihdoin tänä vuonna julkaistavasta selviytymisseikkailua ja tasoloikkaa yhdistävästä Rain Worldista on tuotu julki noin kuuden minuutin edestä uutta pelikuvaa.

Uusi video keskittyy esittelemään erityisesti muutamia ominaisuuksia, joiden kanssa kehittäjä Videocult on viime aikoina edistynyt peliä työstäessään. Näihin lukeutuu sekä peliin hiljattain lisätty karttanäkymä että myös paranneltu keino ilmaista pelin päähenkilönä toimiva slugcatin ravintotilaa. Näiden asioiden lisäksi video esittelee kuitenkin myös hieman pelin perustoimintaa ja näin ollen samalla tietysti sen myös hyvin yksityiskohtaisia ja näyttäviä hahmoanimaatioita.

Lisää varhaista pelikuvaa pelistä löytää sen omalta YouTube-kanavalta.

Tähän mennessä Rain World on ollut työn alla reilut nelisen vuotta. Alkujaan sitä suunniteltiin julkaistavaksi pc:lle, mutta sittemmin se on vahvistettu myös PlayStation 4:lle, minkä lisäksi muista konsoliversioista on samalla myös vihjailtu. Peli sai viime vuonna noin 60 000 dollarin rahoituksen Kickstarterista.

Rain World on jälleen yksi Adult Swim Gamesin toimesta julkaistavia pelejä. Julkaisijasta on viimeisen parin vuoden alla tullut eräs huomattavimpia indiekehittäjien tukijoita auttamalla tuomaan laajan yleisön saataville esimerkiksi sellaisia nimikkeitä kuin Duck Gamen, Jazzpunkin, Volgarr the Vikingin, Super Puzzle Platformerin ja Super House of Dead Ninjasin

Lähde: Rain World (Kickstarter)

Lisää luettavaa